Artwizz SecondDisplay for iPhone X (Safety Glass):

Artwizz SecondDisplay for iPhone X (Safety Glass)

SKU
7202-2206
SecondDisplay е совршена заштита за Вашиот iPhone X, направена од стакло. Комплетно безбојна боја, Artwizz SecondDisplay не ја намалува функцијата и употребата на Вашиот телефон додека Вие добивате заштита од гребаници, удари и падови. Без разлика дали го носите во преграда со остри предмети, Вашиот телефон ќе биде заштитен.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
SecondDisplay е совршена заштита за Вашиот iPhone X, направена од стакло. Комплетно безбојна боја, Artwizz SecondDisplay не ја намалува функцијата и употребата на Вашиот телефон додека Вие добивате заштита од гребаници, удари и падови. Без разлика дали го носите во преграда со остри предмети, Вашиот телефон ќе биде заштитен.
Производител
Artwizz
EAN code
4260458887202
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Glass, Silicone
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone X