Artwizz Short Micro USB Cable (25cm) - Black:

Artwizz Short Micro USB Cable (25cm) - Black

SKU
8522-1619
Artwizz Short Micro USB кабел (25cm)
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Artwizz Short Micro USB кабел (25cm)
Производител
Artwizz
Weight
No
EAN code
4260294118522
End of life
No
Length
0,2 meters
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Compatibility
No
Compatibility
No
Додатни информации
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No