Artwizz SmartJacket for iPhone X

SKU
conf-artwizz-smartjacket-iphone-x-mk

Целосна заштита
Тенкиот заден дел го штити Вашиот телефон во случај на пад. Исклучителната заштита е добиена од квалитетниот поликарбонат. Благодарејќи на специјалната обработка оваа футрола ја прави да биде подобар избор од друѓите футроли на пазарот. Изберете боја по Вашиот карактер. Футролата е исклучително тенка и лесна. Вашиот екран останува заштитен од гребнатини - без притоа да го изгубите чувствотото на Вашиот прекрасен телефон. Вашиот телефон ќе биде заштитен од остри предмети во Вашата чанта, џеб или било и каде да се наоѓаат тие остри предмети.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Целосна заштита
Тенкиот заден дел го штити Вашиот телефон во случај на пад. Исклучителната заштита е добиена од квалитетниот поликарбонат. Благодарејќи на специјалната обработка оваа футрола ја прави да биде подобар избор од друѓите футроли на пазарот. Изберете боја по Вашиот карактер. Футролата е исклучително тенка и лесна. Вашиот екран останува заштитен од гребнатини - без притоа да го изгубите чувствотото на Вашиот прекрасен телефон. Вашиот телефон ќе биде заштитен од остри предмети во Вашата чанта, џеб или било и каде да се наоѓаат тие остри предмети.

Производител
Artwizz
End of life
No
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Artwizz
EAN code
4260458886458
Боја
сива
Материјал
Textile, TPU
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Artwizz
EAN code
4260458886489
Боја
Розево златна
Материјал
Textile, TPU
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X