Artwizz TPU Card Case for iPhone 7 Plus & 8 Plus (compatible to CurvedDisplay):

Artwizz TPU Card Case for iPhone 7 Plus & 8 Plus (compatible to CurvedDisplay)

SKU
7059-2200

Artwizz TPU Card футролата е вистински сеопфатна во компактна и насочена форма. Чистиот дизајн, лесната конструкција, робустен и не лизгачки материјал, сигурната заштита и отворен слот за картички ја прават ова футрола совршена за секојдневието.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Artwizz TPU Card футролата е вистински сеопфатна во компактна и насочена форма. Чистиот дизајн, лесната конструкција, робустен и не лизгачки материјал, сигурната заштита и отворен слот за картички ја прават ова футрола совршена за секојдневието.

Производител
Artwizz
EAN code
4260458887059
End of life
No
Боја
црна
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus