Artwizz TPU Card Case for iPhone X:

Artwizz TPU Card Case for iPhone X

SKU
6335-2170

TPU Card футролата е елегантен и стилски начин за сигурно да го заштитите задниот дел на вашиот телефон. Футролата вешто ги комбинира две основни функции: Прво, го штити вашиот телефон од гребнатини благодарение на својот робустен материјал. Второ, преградата за картичка на заштитната футрола додава дополнително ниво на функционалност во вашиот секојдневен живот.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

TPU Card футролата е елегантен и стилски начин за сигурно да го заштитите задниот дел на вашиот телефон. Футролата вешто ги комбинира две основни функции: Прво, го штити вашиот телефон од гребнатини благодарение на својот робустен материјал. Второ, преградата за картичка на заштитната футрола додава дополнително ниво на функционалност во вашиот секојдневен живот.

Производител
Artwizz
End of life
No
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
No