B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17

SKU
conf-bo-play-beoplay-speaker-beolit-17

Пренослив Bluetooth звучник кој обезбедува моќ, јасност и стил. Вклучува True360 звук, паметен USB-C полнач и до 24 часа на непрекината репродукција на музика.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

Beats Pill+ speaker
Beats Pill+ speaker
11.990 МКД
Logitech Ulimate Ears BOOM 3
Logitech Ulimate Ears BOOM 3
Special Price 5.590 МКД
Regular Price 9.290 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
16.900 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
38.900 МКД
JBL JR POP
JBL JR POP
2.390 МКД
Marshall Acton II Speaker Black
Marshall Acton II Speaker Black
15.990 МКД
JBL Xtreme
JBL Xtreme
Special Price 13.490 МКД
Regular Price 17.990 МКД
JBL GO 2
JBL GO 2
Special Price 1.990 МКД
Regular Price 2.190 МКД
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
Logitech Ulimate Ears MEGABOOM 3
Special Price 7.790 МКД
Regular Price 12.990 МКД
Harman Kardon SoundSticks III
Harman Kardon SoundSticks III
9.990 МКД
Beoplay P6
Beoplay P6
25.990 МКД
B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
18.590 МКД

Пренослив Bluetooth звучник кој обезбедува моќ, јасност и стил. Вклучува True360 звук, паметен USB-C полнач и до 24 часа на непрекината репродукција на музика. Благодарение на оригиналниот и екстремно прецизен Bang & Olufsen Signature звук, Beolit 17 е единствениот музички систем што ќе ви треба во или надвор од вашиот дом. Изработен од оригинални и висококвалитетни материјали за дополнителна сила и убавина, анодиран алуминиум кој е поврзан со цврст полимер за да го задржи звучникот од секојдневниот живот и рачка од вистинска кожа, така што ќе можете да го носите едноставно и со стил каде и да одите.

Карактеристики:

  • True360 Bang & Olufsen Signature Sound
  • Паметни функции преку апликацијата Beoplay
  • Врвни материјали кои ќе траат
  • Батерија на полнење со до 24 часа слушање на музика
  • Брзо и паметно полнење со вклучен USB-C полнач
Производител
Bang & Olufsen
End of life
No
Боја
No
Speaker Power

Power consumption

Typical: 30W, Standby: 0.5W

Frequency
Effective frequency range: 37 to 20000 Hz
Батерија

Battery

Up to 24 hours of playtime

Димензија и тежина

Dimensions W x H x D: 23 x 18.9 x 13.5 cm

Weight: 2.7 kg

Што има во кутијата?
  • Beolit 17
  • Mains cable
  • Quick Start guide
Производител
Bang & Olufsen
EAN code
5705260065084
Боја
сребрена
Speaker Power
Power consumption Typical: 30W, Standby: 0.5W
Frequency
Effective frequency range: 37 to 20000 Hz
Батерија
Battery Up to 24 hours of playtime
Димензија и тежина
Dimensions W x H x D: 23 x 18.9 x 13.5 cm Weight: 2.7 kg
Што има во кутијата?
Beolit 17 Mains cable Quick Start guide
Производител
Bang & Olufsen
EAN code
5705260065091
Боја
темно сива
Speaker Power
Power consumption Typical: 30W, Standby: 0.5W
Frequency
Effective frequency range: 37 to 20000 Hz
Батерија
Battery Up to 24 hours of playtime
Димензија и тежина
Dimensions W x H x D: 23 x 18.9 x 13.5 cm Weight: 2.7 kg
Што има во кутијата?
Beolit 17 Mains cable Quick Start guide