B&O Play Leather Folio Case for iPhone 7/7 Plus

SKU
conf-beoplay-leather-folio-case-iphone-mk
Карактеристики:
  • Компатибилен со iPhone 8 Plus и iPhone 7/7 Plus
  • Издржлив надворешен изглед на вистинска кожа
  • 2 картички и магнетно затворање за дополнителна удобност и преносливост
  • Функционална вградена потпора
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Компатибилен со iPhone 8 Plus и iPhone 7/7 Plus
  • Издржлив надворешен изглед на вистинска кожа
  • 2 картички и магнетно затворање за дополнителна удобност и преносливост
  • Функционална вградена потпора
Производител
Bang & Olufsen
End of life
No
Боја
No
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus, iPhone 7
Капацитет
No
Производител
Incipio
EAN code
191058007094
Боја
црна
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7
Производител
Incipio
EAN code
191058007117
Боја
црна
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 7 Plus