Beats Studio 2 Wireless

SKU
conf-beats-studio-2-wireless-mk

Најпознатите слушалки во светот сега со целосно нов дизајн. Новите Beats Studio се полесни, посилни и поудобни, со јасен звук и прилагодување кога сте во бучна околина. Батеријата трае до 20 часа и притоа ја имаат вградено технологијата на Remote Talk.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

Beats Studio³ Wireless
Beats Studio³ Wireless
21.900 МКД
BeoPlay - Earphones E6
BeoPlay - Earphones E6
15.990 МКД
Beats - Solo3 Wireless
Beats - Solo3 Wireless
18.490 МКД
Beats Powerbeats3 Wireless Earphones
Beats Powerbeats3 Wireless Earphones
11.990 МКД
B&O PLAY - Beoplay E4 Earphones - Black
B&O PLAY - Beoplay E4 Earphones - Black
12.990 МКД
BeatsX слушалки
BeatsX слушалки
8.990 МКД
Beats - urBeats³ Earphones - 3.5 mm
Beats - urBeats³ Earphones - 3.5 mm
5.690 МКД
Bang & Olufsen Earset
Bang & Olufsen Earset
15.990 МКД
JBL E45BT
JBL E45BT
5.990 МКД
BeoPlay - Headphones H4
BeoPlay - Headphones H4
16.990 МКД

ПОЧУВСТВУВАЈ ЈА МУЗИКАТА, А НЕ КАБЕЛОТ
Со новите бежични Beats Studio Bluetooth слушалки ќе бидете во можност да ја слушате Вашата плеј листа на 9 метри оддалеченост. Исто така преку нив ќе можете да прескокнувате песни, примате повици и итн. Ќе бидете во можност да го слушате тоа што Вие го сакате и кога сакате.

ПОЧУВСТВУВАЈ ЈА СВОЈАТА МУЗИКА
Со Beats Acoustic Engine™ Вашето доживување ќе биде интимно, лично и реално. Beats DSP софтверот е дизајниран да создава емоции, што ги прави Dr. Dre, Jimmy Iovine и многу други познати лица од светот на музиката да ги користат Beats моделите.

СТИШИ ГО СВЕТОТ
Beats се способни да се адаптираат во околината во која се наоѓате. Кога слушате музика ANC автоматски ќе го создаде Вистинскиот баланс помеѓу Вашата музика и светот околу Вас.

БАТЕРИЈА
Празната батерија може многу лесно да ја уништи атмосферата. Кај новите Beats Studio тоа веќе не е проблем, тие имаат вградена батерија која ќе Ви овозможи 12 часа бежично слушање на музика и 20 часа кога слушате со помош на кабелот. Заборавете на специфични полначи бидејќи новите Beats Studio можете да ги наполнете со Micro USB.

ПОЛЕСНИ, ПОСИЛНИ И ПОУДОБНИ
Новите Beats Studio слушалки се редизајнирани со цел да се долови изгледот како кај спортските автомобили. Овој модел е 13% полесен од претходниот со што се и поудобни. Исто така имаат помеки ергономски влошки со што ќе одговараат на сите.

Производител
Beats by Dr. Dre
End of life
No
Производител
Beats by Dr. Dre
Боја
сјајно бела
Connectivity
Bluetooth
Производител
Beats by Dr. Dre
Боја
jet black
Connectivity
Bluetooth
Производител
Beats by Dr. Dre
Боја
златна
Производител
Beats by Dr. Dre
Боја
мат црна