Belkin Car Vent Mount:

Belkin Car Vent Mount

SKU
F7U017BT
Car Vent Mount обезбедува безбеден начин да го користите вашиот паметен телефон во автомобилот. Vent Mount одговара на повеќето големи паметни телефони со големина на екран до 5,5 инчи со заштитна футрола.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Car Vent Mount обезбедува безбеден начин да го користите вашиот паметен телефон во автомобилот. Vent Mount одговара на повеќето големи паметни телефони со големина на екран до 5,5 инчи со заштитна футрола.
Производител
Belkin
EAN code
745883730636
End of life
No
Боја
црна
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
Капацитет
No