Belkin InvisiGlass Screen Protector for iPhone 7/8 - 1 pack:

Belkin InvisiGlass Screen Protector for iPhone 7/8 - 1 pack

SKU
F8W766VF
Belkin InvisiGlass Screen Protector за iPhone 7 и iPhone 8.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Belkin InvisiGlass Screen Protector за iPhone 7 и iPhone 8.
Производител
Belkin
EAN code
745883727155
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Tempered Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
No