Belkin InvisiGlass Ultra Flat Screen Protector for iPhone X:

Belkin InvisiGlass Ultra Flat Screen Protector for iPhone X

SKU
F8W859EC
Искористувањето на Corning® Incorporated во стручното стакло, InvisiGlass Ultra кое е направено со Accessory Glass 2 од Corning поставува нов стандард во заштитата на екранот. InvisiGlass Ultra нуди подобрена отпорност на гребење, намалена видливост на гребнатицата и подобри перформанси при паѓање од другите заштитни фолии направи од кален и пластика.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Искористувањето на Corning® Incorporated во стручното стакло, InvisiGlass Ultra кое е направено со Accessory Glass 2 од Corning поставува нов стандард во заштитата на екранот. InvisiGlass Ultra нуди подобрена отпорност на гребење, намалена видливост на гребнатицата и подобри перформанси при паѓање од другите заштитни фолии направи од кален и пластика.
Производител
Belkin
EAN code
745883750382
End of life
No
Бои
Antique White
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
No