Belkin InvisiGlass Ultra заштитно стакло за iPhone 7/8 Plus:

Belkin InvisiGlass Ultra заштитно стакло за iPhone 7/8 Plus

SKU
F8W754EC
InvisiGlass Ultra поставува нов стандард во заштитата на екранот на Вашиот iPhone 7/8 Plus. InvisiGlass Ultra нуди подобрена отпорност при гребење, намалена видливост на гребнатините и подобри перформанси при паѓање за разлика од друѓите заштитни стакла, направени од кален и пластика.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
InvisiGlass Ultra поставува нов стандард во заштитата на екранот на Вашиот iPhone 7/8 Plus. InvisiGlass Ultra нуди подобрена отпорност при гребење, намалена видливост на гребнатините и подобри перформанси при паѓање за разлика од друѓите заштитни стакла, направени од кален и пластика.
Производител
Belkin
EAN code
745883726516
End of life
No
Бои
White
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Tempered Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
No