Belkin TCP 1.0 PET screen protector for iPhone 6/6s - Transparent:

Belkin TCP 1.0 PET screen protector for iPhone 6/6s - Transparent

SKU
F8W621EC
Belkin TrueClear™ Transparent Screen Protector за iPhone 6/6s

  • Конкретно дизајниран за iPhone 6/6s
  • Тестирана за оптичка јасност од 93%
  • Ултра тенко заштитно стакло од 0.13мм

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Belkin TrueClear™ Transparent Screen Protector за iPhone 6/6s

  • Конкретно дизајниран за iPhone 6/6s
  • Тестирана за оптичка јасност од 93%
  • Ултра тенко заштитно стакло од 0.13мм
EAN code
745883675555
End of life
No
Бои
Transparent
Боја
јасен / транспарентен
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
No