Beoplay Accessory A6 Floor mount.:

Beoplay Accessory A6 Floor mount.

SKU
1212425
Floor mount е дизајниран за да можете да го подигнете и навалите Вашиот Beoplay A6 звучник за да добиете поголема визуелна претстава и просторијата да добие уште поголем звук.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Оптимален агол, подобар звук.
Floor mount е дизајниран за да можете да го подигнете и навалите Вашиот Beoplay A6 звучник за да добиете поголема визуелна претстава и просторијата да добие уште поголем звук.
Производител
Bang & Olufsen
Weight
0.1300
EAN code
5705260059113
End of life
No
Материјал
Aluminium
Боја
бела
Dimensions
23.1 cm (L) x 11.42 cm (W) x 1.88 cm (D