Mac
ДЕН
ЧАС
МИН
СЕК
До -14.000 МКД
MacBook Air
MacBook Air
Избери го твојот Mac по неверојатна цена.
Веќе од
49.990 МКД
Дознај повеќе
До -15.500 МКД
MacBook Pro 13"
Веќе од
83.690 МКД
Дознај повеќе
До -40.000 МКД
MacBook Pro 15"
Веќе од
139.990 МКД
Дознај повеќе
-27.000 МКД
MacBook 12"
Веќе од
79.990 МКД
Дознај повеќе
До -20.000 МКД
iMac
Веќе од
68.990 МКД
Дознај повеќе
iPhone
До -15.100 МКД
Mac Family
iPhone XS
Избери го твојот iPhone по неверојатна цена.
Веќе од
52.890 МКД
Дознај повеќе
До -7.102 МКД
iPhone 6s
Веќе од
18.888 МКД
Дознај повеќе
До -3.090 МКД
iPhone 7
Веќе од
24.900 МКД
Дознај повеќе
До -12.400 МКД
iPhone 8
Веќе од
32.990 МКД
Дознај повеќе
До -3.000 МКД
iPhone XR
Веќе од
42.990 МКД
Дознај повеќе
iPad
До - 9.600 МКД
Mac Family
iPad Pro
Твојот нов iPad Pro по неверојатна цена.
Веќе од
47.990 МКД
Дознај повеќе
До -5.900 МКД
iPad Air
Веќе од
30.290 МКД
Дознај повеќе
До - 4.700 МКД
iPad mini
Веќе од
33.290 МКД
Дознај повеќе
Beats
- 7.500 МКД
Mac Family
Beats Solo 3
Твоите нови Beats Solo 3 слушалки по неверојатна цена.
10.990 МКД
Дознај повеќе
Додатоци
Звучници и слушалки
Дознај повеќе
Додатоци за iPhone
Дознај повеќе
Додатоци за iPad
Дознај повеќе
Дополнителни информации.
До кога важи промоцијата?
Black Friday промоцијата важи до 2 декември 2019.
Кои производи се вклучени во промоцијата?
Во промоцијата се вклучени производите наведени од погоре. Попустот можете да го оставрите на сите производи наведени во понудата кои се моментално достапни и на кои цената е намалена. Понудата важи за производите кои ги имаме на лагер во локалниот магацин, iSTYLE, Skopje City Mall.
Дали може да се комбинира попустот дополнително со програмата СТАРО ЗА НОВО?
Да. Веќе намалените цени можете дополнително да ги намалите преку програмата СТАРО ЗА НОВО.
Како можам да дознаам повеќе?
За повеќе информации контактирајте на на webshop@istyle.mk или посетете не во iSTYLE, Skopje City Mall