Гласен цилиндар – Beoplay M5 Тест

    B&O PLAY на Саемот CES го откри својот најнов звучник наречен M5. Компанијата го нарекува овој домашен уред “поврзан звучник”, што значи дека една од главните предности на овој производ е поддршката за различните безжични стандарди, заедно со неверојатниот дански дизајн.