Математиката е едноставна.

56.990 МКД

Заштеди 21.000 МКД

На останатите избрани Mac модели -10% попуст

MacBook Air
Retina

Веќе од

56.990 МКД

Избери

MacBook Pro 13"
128 GB Touch Bar

Веќе од

74.890 МКД

Избери

MacBook Pro 15"
Touch Bar

Веќе од

154.790 МКД

Избери

MacBook Pro 13"
256 GB Touch Bar

Веќе од

98.990 МКД

Избери

Mac

Mac нема само да ти помогне во учењето. Тој ќе го унапреди. Учениците и професорите едноставно ги обожаваат Mac лаптопите, бидејки се направени се што работат секогаш да биде подобро.

Провери повеќе

Совршени додатоци за твојот нов лаптоп

Apple
Magic Mouse

5.490 МКД

Избери

Apple
USB-C to Lightning Cable

2.590 МКД

Избери

Apple
USB-C Multiport Adapter

6.790 МКД

Избери

Додатоци

Додатоците се составен дел на секој Mac лаптоп. Адаптери, кабли, полначи, звучници и слушалки кои ќе го заштитат и збогатат вашето корисничко искуство, и служат лаптопот најдобро да го прилагодите на вашите потреби.

Провери повеќе
Правила и прашања
До кога важи промоцијата?
Промоцијата важи до 31.10.2019.
Кои производи се вклучени во промоцијата?
Погоре наведените Mac лаптоп модели.
Кој има право на попуст?
Попустот може да го искористат сите студенти со прикажан индекс на заверени студии од тековен семестар. Дополнително, цената на MacBook Air 128GB (56.990МКД) важи само при плаќање со Mastercard® или Maestro® картичките од било која банка.
Дали може да ја комбинирам оваа промоција со услугата "СТАРО ЗА НОВО"?
Да, промоцијата може да се комбинира со услугата "СТАРО ЗА НОВО". Во тој случај, проценетата вредност на твојот стар уред ќе биде одземена од промотивната цена на новиот уред. За повеќе информации провери тука.
Како да го искористите попустот како студент?
  • Онлајн продавница - Додадете ги посакуваните производи во кошничката, попустот автоматски ќе биде пресметан. За да овозможите право за користење на попустот, на мејл webshop@istyle.mk, пратете фотографија од индексот, со заверени студии од тековниот семестар. Дополнително за MacBook Air 128GB , плаќањето мора да биде извршено онлајн со MasterCard картичка. Во спротивно ќе биде потребно да се изврши доплата за останатиот износ(редовна цена).

  • Купување во продавница - Посетете ја нашата продавница и одберете производ од горе наведените. За да го овозможите правото за користење на попустот, приложете индекс со заверени студии од тековниот семестар. Дополнително за MacBook Air 128GB , плаќањето мора да биде извршено со Mastercard® или Maestro® картичките. Во спротивно ќе биде потребно да се изврши доплата за останатиот износ(редовна цена).

  • Дали за сите промотивни модели плаќањето мора да биде извршено со Mastercard® или Maestro® картичките? - Не, плаќањето со Mastercard® или Maestro® картичките важи исклучиво само за MacBook Air 128GB (56.990МКД)

Како можам да дознаам повеќе?
За повеќе информации пратете ни мејл или посетете ја нашата продавница iSTYLE во Skopje City Mall.