Apple Smart Folio за iPad Pro 11" (2020)

SKU
conf-apple-smart-folio-11-inch-ipad-pro-2020-mk
Боја
црна %
песочно розева %
бела %
Cactus %
Deep Navy %
Cyprus Green %
Pink Citrus %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Заштитете го вашиот 11" iPad Pro со Smart Folio од Apple. Оваа футрола го заштитува предниот и задниот дел на вашиот iPad, додека сеуште го задржува целосниот пристап до USB-C портата и камерата. Нејзиниот преден капак може да се свитка и да се употреби како стенд, и ја поддржува функционалноста wake/sleep.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Големина
No
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (2020)
Тип на футрола
Folio
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199600843
Боја
песочно розева
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199600782
Боја
бела
Големина
11"
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 5, iPad Air 4
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199600812
Боја
црна
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
190199600904
Боја
Cactus
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen)
Тип на футрола
Back case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087183
Боја
Deep Navy
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen)
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087213
Боја
Cyprus Green
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 4
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
EAN code
194252087244
Боја
Pink Citrus
Материјал
Polyurethane
iPad компатибилност
iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 4
Тип на футрола
Back case, Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes

Product declaration