Logitech Ultimate Ears WONDERBOOM 2

SKU
conf-logitech-ultimate-ears-wonderboom2-mk
Боја
Black %
Blue %
Gray %
Red %
Peach %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Добиј подарок во вредност од $

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали


Карактеристики:
  • Не дозволувајте малиот пакет да ве измами, секој WONDERBOOM обезбедува масивен и јасен звук од 360 степени за да можете да ја оживеете забавата.
  • Слушајте ја вашата омилена музика безбедно околу вода со IP67-оценета водоотпорност
  • Поврзете се со WONDERBOOM 2 користејќи Bluetooth и продолжете да репродуцирате музика до 33m
  • Слушајте до 13 часа на едно полнење. Слушајте ја вашата музика подолго без да мора да го користите кабелот за полнење.
  • Држете го копчето UE на WONDERBOOM за да го поврзете со други уреди. Исто така можете да поврзете два звучника истовремено.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Logitech
Големина
No
Производител
Logitech
Боја
Gray
Speaker connectivity
Bluetooth
iPhone компатибилност
iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2. gen), iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (2020), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (2020), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 4, iPad Air 3, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad (8th gen), iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Compatibility
За репродукција на звук: паметни телефони, таблети и други уреди што поддржуваат Bluetooth® и Bluetooth® Smart [Напреден аудио дистрибутивен профил (A2DP)].
Батерија
Литиум-јонска батерија за полнење до 13 часа траење на батеријата.
Wireless connection
Мобилен опсег за репродукција на музика е до 33 m.
Димензија и тежина
3.75 x 4.09" / 95.3 x 104 mm
0.92 lb / 420 g
Производител
Logitech
Боја
Black
Speaker connectivity
Bluetooth
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Compatibility
За репродукција на звук: паметни телефони, таблети и други уреди што поддржуваат Bluetooth® и Bluetooth® Smart [Напреден аудио дистрибутивен профил (A2DP)].
Батерија
Литиум-јонска батерија за полнење до 13 часа траење на батеријата.
Wireless connection
Мобилен опсег за репродукција на музика е до 33 m.
Производител
Logitech
Боја
Red
Speaker connectivity
Bluetooth
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Compatibility
За репродукција на звук: паметни телефони, таблети и други уреди што поддржуваат Bluetooth® и Bluetooth® Smart [Напреден аудио дистрибутивен профил (A2DP)].
Батерија
Литиум-јонска батерија за полнење до 13 часа траење на батеријата.
Wireless connection
Мобилен опсег за репродукција на музика е до 33 m.
Производител
Logitech
Боја
Blue
Speaker connectivity
Bluetooth
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 3, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 5, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)
Compatibility
За репродукција на звук: паметни телефони, таблети и други уреди што поддржуваат Bluetooth® и Bluetooth® Smart [Напреден аудио дистрибутивен профил (A2DP)].
Батерија
Литиум-јонска батерија за полнење до 13 часа траење на батеријата.
Wireless connection
Мобилен опсег за репродукција на музика е до 33 m.
Производител
Logitech
Боја
Peach
Speaker connectivity
Bluetooth
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7"
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Compatibility
За репродукција на звук: паметни телефони, таблети и други уреди што поддржуваат Bluetooth® и Bluetooth® Smart [Напреден аудио дистрибутивен профил (A2DP)].
Батерија
Литиум-јонска батерија за полнење до 13 часа траење на батеријата.
Wireless connection
Мобилен опсег за репродукција на музика е до 33 m.

Product declaration