Satechi Bluetooth Wireless тастатура за Mac - US

SKU
conf-satechi-bluetooth-wireless-keyboard1-mk
Безжичната тастатура Satechi Bluetooth Wireless е совршено решение за вас. Наменето за MacOS и iOS уреди, тастатурата вклучува копчиња за интуитивно функционирање и поврзување со повеќе уреди со Bluetooth за удобна контрола на вашите додатоци. Користете назначени Bluetooth копчиња за лесно префрлување помеѓу 3 уреди со притискање на едно копче. Идеална тастатура со уникатен дизајн за вашето биро.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Безжичната тастатура Satechi Bluetooth Wireless е совршено решение за вас. Наменето за MacOS и iOS уреди, тастатурата вклучува копчиња за интуитивно функционирање и поврзување со повеќе уреди со Bluetooth за удобна контрола на вашите додатоци. Користете назначени Bluetooth копчиња за лесно префрлување помеѓу 3 уреди со притискање на едно копче. Идеална тастатура со уникатен дизајн за вашето биро.
Производител
Satechi
Weight
0.0000
End of life
No
Производител
Satechi
Боја
јаглено сива
Connectivity
Bluetooth
Производител
Satechi
Боја
сребрена
Connectivity
Bluetooth