DEVIA Flex Flip Case with Apple Pencil Holder iPad 2018 - Black:

DEVIA Flex Flip Case with Apple Pencil Holder iPad 2018 - Black

SKU
DIPFF18-BK

Devia Flex Flip Case за iPad го штити предниот и задниот дел на iPad-от. Дизајнот на предниот капак е еко кожа која имитира лен. Задниот дел на поликарбонатот го штити iPad-от и неговите рабови од гребнатинки, падови и прашина. Вградените магнети на капакот овозможуваат вклучување и исклучување на iPad кога се отвора и затвора.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Devia Flex Flip Case за iPad го штити предниот и задниот дел на iPad-от. Дизајнот на предниот капак е еко кожа која имитира лен. Задниот дел на поликарбонатот го штити iPad-от и неговите рабови од гребнатинки, падови и прашина. Вградените магнети на капакот овозможуваат вклучување и исклучување на iPad кога се отвора и затвора.

Производител
Devia
End of life
No
Материјал
Fake leather
Боја
црна
Бои
Black
iPad компатибилност
iPad (5. gen - 2017), iPad (6. gen - 2018)
Тип на футрола
Full case