Devia Full Screen Glass V2 IPHX Black:

Devia Full Screen Glass V2 IPHX Black

SKU
DFG8-BK2
Карактеризиран со одлична транспарентност и незаборавна чувствителност на допир, ова калено стакло за iPhone X сигурно ќе го задржи Вашиот уред во беспрекорна состојба.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеризиран со одлична транспарентност и незаборавна чувствителност на допир, ова калено стакло за iPhone X сигурно ќе го задржи Вашиот уред во беспрекорна состојба.
Производител
Devia
End of life
No
Бои
Black
Боја
jet black
Материјал
Tempered Glass
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone X