DEVIA Full Screen Glass V2 IPHXr Black:

DEVIA Full Screen Glass V2 IPHXr Black

SKU
DFG9-BK
Карактеризиран со одлична транспарентност и незаборавна чувствителност на допир, ова калено стакло за iPhone XR сигурно ќе го задржи Вашиот уред во беспрекорна состојба. * Во промотивната цена не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
* Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
* Промотивните цени важат само до 2 август 2019!
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеризиран со одлична транспарентност и незаборавна чувствителност на допир, ова калено стакло за iPhone XR сигурно ќе го задржи Вашиот уред во беспрекорна состојба.
Производител
Devia
End of life
No
Боја
црна
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone Xʀ