Услови за добивање Apple AirPods

Избери еден производ со вредност од 1.500 МКД или повеќе и направи нарачка преку нашата iSTYLE интернет продавница. Твојот број на нарачка ќе влезе во ждрепката за доделување на еден пар Apple AirPods слушалки на крај на овој месец (октомври, 2019).

1. чекор

Избери производ и додади го во кошничката.

2. чекор

Внесете ги Вашите податоци за достава и изберете начин на плаќање.

3. чекор

Комплетирај ја нарачката и очекувај ти да бидеш среќниот добитник.


1. Услов: За да влезете во ждрепката за добивање Apple AirPods, Вашата нарачка е потребно да изнесува 1.500 МКД или повеќе.

2. Услов: Нарачката е потребно да биде направена во месец октомври, 2019 година.

3. Услов: Добитникот на Apple Airpods слушалките е потребно да не посети во нашата iSTYLE, Skopje City Mall продавница, откако ќе го контактираме во рок од 3 дена.


*Среќниот добитник ќе добие AirPods with Charging Case