ELGATO EVE MOTION (Apple Home Kit):

ELGATO EVE MOTION (Apple Home Kit)

SKU
1EM109901000

Kонтролирајте го вашиот дом заедно со Elgato - Eve Motion.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Креирајте правила со услови да ги контролирате вашите HomeKit аксесоари. Автоматски активирајте ја вашата сцена кога вие или вашето семејство се движите по патот, но само по зајдисонце. Активирајте го вентилаторот кога влегувате во вашата соба, но само ако сензорот има регистрирано одредена температура. Со Eve Motion направете вашите аксесоари да работат хармонично заедно со вашиот животен стил.
Производител
EVE
EAN code
4260195390980
End of life
No
Боја
метално небесна
Капацитет
No
Connectivity
No