ELGATO EVE WEATHER (Apple Home Kit):

ELGATO EVE WEATHER (Apple Home Kit)

SKU
1EW109901001
Подобрете го вашиот комфорт.
Живејте паметно знаејќи повеќе за местото кое ви е најбитно. Со Eve Weather ќе добиете информации за температурата, влажноста на воздухот и воздушниот притисок.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Ваша персонална временска прогноза

Eve Weather е направена за живот во надворешни услови со неговата IPX3 водоотпорност, па дури и малку дожд нема да направи штета. Следете ги временските услови во секое време на вашиот iPhone или iPad.

Секогаш имај најнови информации

Види информации за временската прогноза со прекрасни дневни графови, месечни или годишни графови.

Лесно поставување

Eve конектира дирекно на вашиот iPhone или iPad користејќи Bluetooth Smart технологија, без потреба од дополнителни додатоци.

Гласовни команди

Искористи го Siri на вашиот iPhone, iPad, или iPod touch да прашаш за температура или влажност на воздухот.

Напредна сигурност

HomeKit technology нуди напредна сигурност со end-to-end енкрипција и автентификација помеѓу Eve и вашиот iPhone, iPad, или iPod touch.

Производител
Elgato
EAN code
4260195391291
End of life
No
Боја
бела
Капацитет
No
HomeKit compatibility
No
Compatibility iOS
iOS 8 and higher
tvOS compatibility
tvOS 9.2 or later
iPhone компатибилност
iPhone 5s or later
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.)
Wireless connection
Bluetooth 4.0 Smart
Батерија
2x AA
Димензија и тежина
79 x 79 x 32 mm