EPICO FLEXIGLASS iPhone XS Max/ 11 Pro Max Guarantee program (bulk)

SKU
33012151000013
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Заменски производи

BARNER Dalston очила
BARNER Dalston очила
4.490 МКД

Достапен производ

BARNER CLIP - LE MARAIS
BARNER CLIP - LE MARAIS
1.950 МКД

Достапен производ

Zastitne naocare BARNER Le Marais/Blue Tortoise
Zastitne naocare BARNER Le Marais/Blue Tortoise
4.490 МКД

Достапен производ

Apple Lightning to USB-C Cable
Apple Lightning to USB-C Cable
1.990 МКД

Достапен производ

iSTYLE e-Gift Card - 12000 МКД
iSTYLE e-Gift Card - 12000 МКД
12.000 МКД

Достапен производ

BARNER GLASSES - Dalston KidsTortoise
BARNER GLASSES - Dalston KidsTortoise
4.190 МКД

Достапен производ

DEMO BARTON GLASSES -  Dalston -  Military Green
DEMO BARTON GLASSES - Dalston - Military Green
200.000 МКД

Достапен производ

UAG Civilian MagSafe, olive - iPhone 14 Max
UAG Civilian MagSafe, olive - iPhone 14 Max
3.490 МКД

Достапен производ

Детали

Благодарение на 9х стандардот, ова стакло е исклучително издржливо и дебело само 0,2 мм. Со своите заоблени рабови, FlexiGlass обезбедува удобна употреба. Специјално дизајнирано да биде исклучително отпорно на кршење, сепак целосно флексибилно.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

End of life
No

Product declaration