EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI & Ethernet

SKU
conf-epico-usb-c-multi-port-4k-hdmi-ethernet-mk

Мулти-порт адаптер за компјутери со USB-C конектор - има 3 x USB 3 приклучоци, 1 x HDMI 4K, 1 x Ethernet, SD и microSD читач и USB-C поврзан компјутер или други уреди.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Со овој уред, можете да поврзете многу периферни уреди (како глувче, тастатура, флеш драјв или хард диск) на 12-инчен MacBook, но исто така и на било кој друг уред кој има приклучок USB-C. Покрај тоа, USB-C ги наплаќа приложените уреди. Исто така има Ethernet порта и читач на microSD картички. Со мулти центар, можете да репродуцирате висококвалитетно видео со 4K благодарение на HDMI приклучок.

Производител
EPICO
End of life
No
Компатибилност - адаптер
USB-C
Mac компатибилност
iMac 27" (2017), MacBook 12", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
EAN code
8596049091359
Боја
Вселенски сива
Компатибилност - адаптер
Ethernet (RJ-45), HDMI, Micro-USB, USB, USB-C
Mac компатибилност
iMac 27" (2017), MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
EAN code
8596049091410
Боја
сребрена
Компатибилност - адаптер
Ethernet (RJ-45), HDMI, USB, USB-C
Mac компатибилност
iMac 27" (2017), MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar