Fitbit Ace Classic Accessory Band

SKU
conf-fitbit-ace-classic-accessory-band-mk
Fitbit Ace Classic Accessory Band е изработен од флексибилен TPU кој е мек, удобен и еко-пријателски за човечката кожа и совршен за секојдневно носење.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Fitbit Ace Classic Accessory Band е изработен од флексибилен TPU кој е мек, удобен и еко-пријателски за човечката кожа и совршен за секојдневно носење.
Производител
Fitbit
End of life
No
Материјал
Rubber
Compatibility
Fitbit Ace
EAN code
816137029667
Боја
виолетова
Материјал
Rubber
Weight
0.0000
EAN code
816137029674
Боја
сина
Материјал
Rubber
Compatibility
Fitbit Ace