Fitbit Blaze, Accessory Band, Leather,

SKU
conf-fitbit-blaze-accessory-band-leather
Боја
Беж %
сива %
Големина
Small %
Large %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Fitbit Blaze, Accessory Band, Leather,

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Fitbit
Боја
No
Модел
No
Големина
No
Connectivity
No
Капацитет
No
Бои
Beige, Black, Grey
Производител
Fitbit
EAN code
810351025214
Боја
сива
Големина
Large
Производител
Fitbit
EAN code
810351025191
Боја
Беж
Големина
Large
Производител
Fitbit
EAN code
810351025177
Боја
црна
Големина
Large
Производител
Fitbit
EAN code
810351025207
Боја
Беж
Големина
Small
Производител
Fitbit
EAN code
810351025184
Боја
црна
Големина
Small
Производител
Fitbit
EAN code
810351025221
Боја
сива
Големина
Small

Product declaration