Fitbit Blaze Accessory Band Nylon

SKU
conf-fitbit-blaze-accessory-band-nylon-mk
Карактеристики:
  • Компатибилен со Fitbit Blaze
  • Направен од 100% најлон за меко, удобно чувство
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Компатибилен со Fitbit Blaze
  • Направен од 100% најлон за меко, удобно чувство
Производител
Fitbit
End of life
No
EAN code
816137021920
Боја
Khaki