Fitbit Charge 2 Retail Charging Cable:

Fitbit Charge 2 Retail Charging Cable

SKU
FB160RCC

Чувајте го Fitbit Charge 2 целосно наполнет, така што никогаш нема да пропуштите чекор! Овој тенок кабел за полнење лесно се пакува во чанти, ранци и повеќе и се приклучува на било која USB порта.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Чувајте го Fitbit Charge 2 целосно наполнет, така што никогаш нема да пропуштите чекор! Овој тенок кабел за полнење лесно се пакува во чанти, ранци и повеќе и се приклучува на било која USB порта.

Производител
Fitbit
Weight
No
EAN code
816137021463
End of life
No
Боја
црна
Бои
Black
Капацитет
No
Connectivity
No
Compatibility OS
No
Compatibility iOS
No
tvOS compatibility
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Apple TV compatibility
No
Mac компатибилност
No
Android Compatibility
No
Compatibility
No
Wireless connection
No
Wired Connection
No
Сензори
No
Audio
No
Видео формати
No
Екран
No
Metrics Tracked
No
Отпорност на вода
No
Conditions of Use
No
Care
No
Power
No
Батерија
No
System requirements
No
Environmental Requirements
No
Апликации
No
Lumen Output
No
Hue bulb
No
Hue Light Output
No
Hue bridge
No
Меморија
No
Syncing
No
Димензија и тежина
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No