Fitbit Flex 2 Accessory Bangle

SKU
conf-fitbit-flex-2-acc-bangle-mk
Надградете го стилот на вашиот Flex 2 со оваа сребрената Bangle од Fitbit. Овој рачен полиран додаток е направен од премиум нерѓосувачки челик. Таа е дизајнирана да се носи во било која средина, било да е тоа работа или на свадба.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Надградете го стилот на вашиот Flex 2 со оваа сребрената Bangle од Fitbit. Овој рачен полиран додаток е направен од премиум нерѓосувачки челик. Таа е дизајнирана да се носи во било која средина, било да е тоа работа или на свадба.
Производител
Fitbit
End of life
No
EAN code
816137021579
Боја
сребрена
EAN code
816137021593
Боја
златна
EAN code
816137021616
Боја
Розево златна
EAN code
816137021586
Боја
сребрена
EAN code
816137021609
Боја
златна
Wireless connection
N/A
Wired Connection
N/A
Коментар
N/A
EAN code
816137021623
Боја
Розево златна