Fitbit Flex 2 Accessory Pendant (Metal neckless) Gold:

Fitbit Flex 2 Accessory Pendant (Metal neckless) Gold

SKU
FB161ALGD
Fitbit Flex 2 приврзокот е направен од нерѓосувачки челик. Златниот приврзок е позлатен од 22к. Вградениот магнет му овозможува на вашиот тракер да знае дека користиш додаток, за да може да ги следи вашите чекори.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Fitbit Flex 2 приврзокот е направен од нерѓосувачки челик. Златниот приврзок е позлатен од 22к. Вградениот магнет му овозможува на вашиот тракер да знае дека користиш додаток, за да може да ги следи вашите чекори.
Производител
Fitbit
EAN code
816137021555
End of life
No
Боја
златна
Бои
Gold
Капацитет
No
Connectivity
No