Fitbit Ionic Accessory Band Perforated Leather

SKU
conf-fitbit-ionic-accessory-band-perforated-leather-mk
Карактеристики:
  • Висококвалитетната кожна галантерија која создава покачен изглед, ден или ноќ
  • Перфорираниот дизајн е двоен и лесен за дополнителен комфор
  • Работна температура: фаренхајт од -4 степени до 113 степени
  • Максимална работна надморска височина: 30.000 ft
  • Минималниот и максималниот опсег се движи помеѓу 170 - 206 милиметри
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Висококвалитетната кожна галантерија која создава покачен изглед, ден или ноќ
  • Перфорираниот дизајн е двоен и лесен за дополнителен комфор
  • Работна температура: фаренхајт од -4 степени до 113 степени
  • Максимална работна надморска височина: 30.000 ft
  • Минималниот и максималниот опсег се движи помеѓу 170 - 206 милиметри
Производител
Fitbit
End of life
No
Материјал
Leather
EAN code
816137025485
Боја
кафеава
Материјал
Leather
Weight
0.0000
EAN code
816137025522
Боја
темно плава
Материјал
Leather
EAN code
816137025492
Боја
кафеава
Материјал
Leather
EAN code
816137025539
Боја
темно плава
Материјал
Leather