Fitbit Versa Accessory Band Leather

SKU
conf-fitbit-versa-accessory-band-leather-mk
Карактеристики:
  • Рачно изработена Horween кожа
  • Одговара на зглобовите од 7,1 до 8,7 "
  • Алуминиумска брава
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Рачно изработена Horween кожа
  • Одговара на зглобовите од 7,1 до 8,7 "
  • Алуминиумска брава
Производител
Fitbit
End of life
No
EAN code
816137026727
Боја
кафеава
EAN code
816137026765
Боја
темно плава
EAN code
816137026710
Боја
кафеава
Боја
темно плава