Fitbit Versa (NFC) Aluminum

SKU
conf-fitbit-versa-nfc-mk

Карактеристики:

  • Следете ја целата дневна активност, 24/7 пратење на отчукувања на срцето и фази на спиење - сето тоа со траење на батеријата до 4+ дена (варира со употреба и други фактори)
  • Слушајте ја омилената музика без телефон со можност за складирање на 300+ песни
  • Користете 15+ функции за вежбање како што се Run или Swim (Fitbit Versa е отпорен на вода до 50 метри) за снимање на вежбањето и поврзување со GPS со паметен телефон за попрецизно темпо и далечина во реално време
  • Пристапете до вашите омилени апликации за спорт, времето и повеќе и добивајте известувања за повици, календар и апликација. Испрати брзи одговори на пораки (само на Android)
  • Верзиите на smartwatch со специјално издание вклучуваат вграден NFC чип за да обезбеди безбедни плаќања без вашиот паричник
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Карактеристики:

  • Следете ја целата дневна активност, 24/7 пратење на отчукувања на срцето и фази на спиење - сето тоа со траење на батеријата до 4+ дена (варира со употреба и други фактори)
  • Слушајте ја омилената музика без телефон со можност за складирање на 300+ песни
  • Користете 15+ функции за вежбање како што се Run или Swim (Fitbit Versa е отпорен на вода до 50 метри) за снимање на вежбањето и поврзување со GPS со паметен телефон за попрецизно темпо и далечина во реално време
  • Пристапете до вашите омилени апликации за спорт, времето и повеќе и добивајте известувања за повици, календар и апликација. Испрати брзи одговори на пораки (само на Android)
  • Верзиите на smartwatch со специјално издание вклучуваат вграден NFC чип за да обезбеди безбедни плаќања без вашиот паричник


Производител
Fitbit
End of life
No
EAN code
816137029100
Боја
сребрена
EAN code
816137029049
Боја
црна
EAN code
816137029117
Боја
Розево златна