3.5mm Mic Adapter:

3.5mm Mic Adapter

SKU
AMCCC-301
Со користење на овој адаптер, GoPro камерата може да се приклучи на секој 3,5 милиметарски микрофон за подобрен звук за снимање.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Со користење на овој адаптер, GoPro камерата може да се приклучи на секој 3,5 милиметарски микрофон за подобрен звук за снимање.
Производител
GoPro
End of life
No