GoPro Magenta Red FIlter:

GoPro Magenta Red FIlter

SKU
ABDFR-301
GoPro Red филтерот ја подобрува бојата на подводната слика со корекција на балансот на белата боја - ја отстранува вишокот сина боја, правејќи ја сликата многу поприродна. Магента филтерот доаѓа до 3 до 20 метри под површината. До 3 метри под површината, сеуште има доволно црвено светло и нема да ви треба филтер.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
GoPro Red филтерот ја подобрува бојата на подводната слика со корекција на балансот на белата боја - ја отстранува вишокот сина боја, правејќи ја сликата многу поприродна. Магента филтерот доаѓа до 3 до 20 метри под површината. До 3 метри под површината, сеуште има доволно црвено светло и нема да ви треба филтер.
Производител
GoPro
EAN code
818279011043
End of life
No