GoPro Sportsman Mount:

GoPro Sportsman Mount

SKU
ASGUM-001
Компатибилен со повеќето пиштоли, пушки, револвери, паинтбол и слично.
Монтирајте една или две камери за снимање гледајќи напред, наназад или во двете насоки истовремено.
Кога се користи со пиштол или трска за риболов, камерата (а) може да се монтира под или на страната на цевката.
Не-рефлективниот, мат црн финиш обезбедува ниска видливост.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Компатибилен со повеќето пиштоли, пушки, револвери, паинтбол и слично.
Монтирајте една или две камери за снимање гледајќи напред, наназад или во двете насоки истовремено.
Кога се користи со пиштол или трска за риболов, камерата (а) може да се монтира под или на страната на цевката.
Не-рефлективниот, мат црн финиш обезбедува ниска видливост.
Производител
GoPro
EAN code
818279010756
End of life
No