Ball Joint Buckle:

Ball Joint Buckle

SKU
ABJQR-001

Направете прилагодувања на аголот на вашата камера. Наклонот за вртење Ви дава бесконечни можности за снимање. Завртете ја GoPro камерата за да го смените аголот без да ја стопирате или одмонтирувате камерата. Ќе добиете извонредни POV снимки и можност да ги снимите вашите омилени активности од неверојатни нови перспективи.
Вртете го Вашиот GoPro 360 °. Нов прицврстувачки приклучочк за да го задржи GoPro од случајно пролизгување

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Направете прилагодувања на аголот на вашата камера. Наклонот за вртење Ви дава бесконечни можности за снимање. Завртете ја GoPro камерата за да го смените аголот без да ја стопирате или одмонтирувате камерата. Ќе добиете извонредни POV снимки и можност да ги снимите вашите омилени активности од неверојатни нови перспективи.
Вртете го Вашиот GoPro 360 °. Нов прицврстувачки приклучочк за да го задржи GoPro од случајно пролизгување

Производител
GoPro
EAN code
818279013993
End of life
No