GoPro The Frame - Hero5 Black:

GoPro The Frame - Hero5 Black

SKU
AAFRM-001

Оваа рамка за замена е најмалиот, најлесен начин за монтирање на вашиот HERO5 Black. Обезбедува ултра-компактно, ниско-профитно монтирање, оптимално аудио снимање за време на активности со ниска брзина и полно работно време на USB-C и HDMI-влезовите на камерата.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Оваа рамка за замена е најмалиот, најлесен начин за монтирање на вашиот HERO5 Black. Обезбедува ултра-компактно, ниско-профитно монтирање, оптимално аудио снимање за време на активности со ниска брзина и полно работно време на USB-C и HDMI-влезовите на камерата.
Најмалиот, најлесен начин да го монтирате вашиот HERO5 Black
Минималистички дизајн за компактно монтирање
Овозможува оптимално зачувување на звукот за време на активности со ниска брзина
Овозможува целосен пристап до USB-C и HDMI влезовите за полесно преснимување на податоците, видео и полнење во живо.

Производител
GoPro
EAN code
818279015195
End of life
No