Griffin Auxiliary Audio Cable - 3ft. Flat:

Griffin Auxiliary Audio Cable - 3ft. Flat

SKU
GC17103-2
Griffin Auxiliary Audio кабел - 1m
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Вашиот iPhone ве претставува вас, од куќиштето кое го користите па се до додатната опрема која ја користите. AUX кабелот исто така треба да биде единствен. Овој кабел е долг 1 метар што е совршено за поврзување со аудио системот во автомобилот или пак со вашиот домашен аудио систем или вашите омилени слушалки. Овој кабел е направен така да многу тешко може да се заплетка.

Карактеристики

  • Отпорен на заплеткување
  • 3,5 мм стерео конектори
  • широка употреба во автомобили, канцеларии, студија итн.
  • должина 1 метар
Производител
Griffin
EAN code
685387374410
End of life
No
Length
No
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
3.5mm mini-jack