Griffin PowerDock 5; EU / UK:

Griffin PowerDock 5; EU / UK

SKU
GA39677-2
Dock за складирање и полнење на Apple уреди. Содржи пет места за полнење. Доаѓа во бела боја без кабли.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Овој уред пополнува простор на некоја површина исто колку еден iPad. Griffin PowerDock 5 е воедно и постолје и полнач за 5 таблет или други Apple уреди. Нуди можност секој уред да има сопствено место за полнење и складирање. Сите места се доволно големи за во нив да се складира еден iPad. Светлото на дното на уредот покажува дали PowerDock 5 е доволно спремен за полнење.

Карактеристики:
  • Сместете и полнете до 5 iPad, iPhone или iPod уреди истовремено
  • Дизајниран да одговара на секоја површина
  • Доаѓа без кабли
Производител
Griffin
Weight
No
EAN code
685387413522
End of life
No
Бои
No
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
No
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c, iPhone 4s
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
No
Compatibility
No
Compatibility
No
Capacity
No
Батерија
No
Cell Type
No
Dimensions
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No