Griffin Reveal for iPhone X/XS - Clear:

Griffin Reveal for iPhone X/XS - Clear

SKU
GB43805
Карактеристики:
  • Едно парче поликарбонатна обвивка со ултра-тенка гумена внатрешна обвивка
  • Овозможува пристап до екранот, контролите и портовите
  • Компатибилен за iPhone X / 10
  • Го заштитува вашиот телефон од паѓање до 0.9 m
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Едно парче поликарбонатна обвивка со ултра-тенка гумена внатрешна обвивка
  • Овозможува пристап до екранот, контролите и портовите
  • Компатибилен за iPhone X / 10
  • Го заштитува вашиот телефон од паѓање до 0.9 m
Производител
Griffin
EAN code
685387447329
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Димензија и тежина
21.5 x 11.5 x 2.3 cm
0.067 kg