Griffin Survivor All Terrain for 12.9inch iPad Pro (2016 и 2017) - Black:

Griffin Survivor All Terrain for 12.9inch iPad Pro (2016 и 2017) - Black

SKU
GB42678-2
Карактеристики:
 • Компатибилен со 12,9-инчен iPad Pro (2016 и 2017)
 • Дизајниран и тестиран за заштита од паџање до 1,2 метри
 • Номинална IP-55 против нечистотија, песок, дожд и кал
 • Силиконските копчиња ги штитат контролите
 • Пристап до fingerprint scanner
 • Вграден држач за поудобно гледање и пишување
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
 • Компатибилен со 12,9-инчен iPad Pro (2016 и 2017)
 • Дизајниран и тестиран за заштита од паџање до 1,2 метри
 • Номинална IP-55 против нечистотија, песок, дожд и кал
 • Силиконските копчиња ги штитат контролите
 • Пристап до fingerprint scanner
 • Вграден држач за поудобно гледање и пишување
Производител
Griffin
EAN code
685387449194
End of life
No
Материјал
Polycarbonate, Rubber, Silicone
Боја
мат црна
Бои
Black
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen)
Тип на футрола
Full case
Капацитет
12.9inch iPad Pro
Sleeps/wakes iPad
No