Griffin Survivor Fit for iPhone X

SKU
conf-griffin-survivor-fit-for-iphone-x-mk
Карактеристики:
  • Компатибилна со iPhone X
  • Survivor Fit го штити вашиот iPhone X од оштетување од падови до 2,1 метри и вдлабнатини
  • Дури и со своите заштитни способности, Fit сепак изгледа одлично
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Компатибилна со iPhone X
  • Survivor Fit го штити вашиот iPhone X од оштетување од падови до 2,1 метри и вдлабнатини
  • Дури и со своите заштитни способности, Fit сепак изгледа одлично
Производител
Griffin
End of life
No
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Griffin
EAN code
685387447855
Боја
jet black
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Griffin
EAN code
685387449095
Боја
бела
Материјал
Polycarbonate, TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Griffin
EAN code
685387449125
Боја
црвена
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Griffin
EAN code
685387449118
Боја
сина
Материјал
Polycarbonate, TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X