Griffin Survivor Journey for iPhone 6 / 6s - Black/Blue:

Griffin Survivor Journey for iPhone 6 / 6s - Black/Blue

SKU
GB41561
Griffin Survivor Journey е футрола која ви овозможува да го користите Вашиот iPhone без да се плашите дека ќе ви падне. Прекрасен дизајн во комбинација со одлични материјали овозможува да сте сигурни во случај на пад на Вашиот уред. Вашиот телефон ќе биде заштитен од сите страни и нема да се грижите ни за најмала гребнатина.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Griffin Survivor Journey е футрола која ви овозможува да го користите Вашиот iPhone без да се плашите дека ќе ви падне. Прекрасен дизајн во комбинација со одлични материјали овозможува да сте сигурни во случај на пад на Вашиот уред. Вашиот телефон ќе биде заштитен од сите страни и нема да се грижите ни за најмала гребнатина.

Производител
Griffin
EAN code
685387423835
End of life
No
Бои
Blue
Боја
сина
Материјал
Polycarbonate, Rubber
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
iPhone 6/6s