Griffin Survivor Футрола за iPhone 6/6s:

Griffin Survivor Футрола за iPhone 6/6s

SKU
GB41552
Griffin Survivor Summit е заштитна футрола за Вашиот iPhone 6/6s. Со оваа маска ќе ја заштитите целата површина на телефонот и нема да се грижите за тоа што ке се случи со вашиот телефон ако падне.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Griffin Survivor Summit е заштитна футрола за Вашиот iPhone 6/6s. Со оваа маска ќе ја заштитите целата површина на телефонот и нема да се грижите за тоа што ке се случи со вашиот телефон ако падне.


Производител
Griffin
Weight
No
EAN code
685387423750
End of life
No
Бои
Transparent
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate, Rubber, Silicone
Тип на футрола
No
iPhone компатибилност
iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
No
Димензија и тежина
No
Батерија
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No