Griffin Mini DisplayPort to HDMI/DVI:

Griffin Mini DisplayPort to HDMI/DVI

SKU
GC17096
Поврзете го вашиот MacBook или MacBook Pro преку Mini Display портот со монитор,проектор или друг надворешен дисплеј за да добиетe слика со резолуција од 1920 x 1200.Овој конвертор е како два во едно, поддржува два HD формати, DVI и HDMI.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Поврзете го вашиот MacBook или MacBook Pro преку Mini Display портот со монитор,проектор или друг надворешен дисплеј за да добиетe слика со резолуција од 1920 x 1200. Овој конвертор е како два во едно, поддржува два HD формати,DVI и HDMI.
Производител
Griffin
EAN code
085387303944
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
HDMI, Mini DisplayPort, Thunderbolt
Mac компатибилност
iMac, MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15"